Batterilösningar

Med Soldags som partner ser vi till att du får den bästa lösningen på marknaden. Sedan sommaren 2023 har Soldags introducerat kraftnätsersättning, en ny möjlighet att tjäna pengar på batteri. En bra investering med hög avkastning.

Läs mer om våra batterilösningar här.

Elbilsladdare –
nu eller sen

Oavsett om du har några elfordon i hemmet redan idag är det en bra idé att tänka till kring laddpunkter i samband med att du planerar din solanläggning. Anläggningen ska trots allt jobba i minst 25 år framåt.

Vi kan installera en laddbox direkt eller förbereda för  framtida laddinstallation genom att dra kablarna så att det går enkelt att koppla på den dagen du vill ha en laddbox.

De elbilsladdare Soldags rekommenderar har gemensamt att de är säkra och stabila över tid.

För privatpersoner ges grönt stöd för upp till 50 procent för installation av laddningspunkter till elfordon.

Solceller monterade på tak för lantbruk.

Elhandelsavtal

Med en solcellsanläggning och lagringsenhet från oss på Soldags i kombination med vårt egna elhandelsbolag är vår vision att nollställa dina månatliga elräkningar.

Läs mer om våra elhandelsavtal

Solenergi som på räls

I alla våra installationer får du grundläggande service vilket innebär att vi hjälper dig med analys och anläggningsdesign tills din anläggning sitter säkert och tryggt på taket och producerar el. Du slipper räkna, jämföra panelprestandor och garantiåtaganden, och hitta leverantörer på marknaden – allt det sköter vi. Och när allt är klart kan du välja serviceprogram och förstås koppla på tillvalsprodukter om din vardag förändras, tex köp av ett eldrivet fordon.

Vi ger dig en fullt fungerande solanläggning på taket utan att behöva dra något av lasset själv.

Våra serviceprogram:

Med ”kom i gång-service” från Soldags sköter vi allt fram till att din anläggning finns på taket och är driftsatt och därefter ser vi till att du på enklast möjliga sätt kommer igång med din solenergi och introducerar dig i hur du övervakar och underhåller din anläggning, kontakter med elbolag och därefter tar du över. Med appar och andra verktyg kan du därefter se över din solproduktion.”

När din anläggning är klar och din egenproducerade el strömmar in kan du luta dig tillbaka – vi ser till att du får ett problemfritt ägande under lång tid och tar hand om kontakt med elbolag, deklaration, produktionsgaranti och tioårsinspektion och mer därtill – vi lägger upp det efter dina behov – en långsiktig problemfri solproduktion kallar vi det.

Energideklaration kan sänka bolåneräntan

Genom att analysera din bostads energiförbrukning och energiklassa ditt hus är det ofta möjligt att få en lägre ränta hos din långivare. Klassas ditt hus i en bättre klass kan det innebära en räntesänkning på 0,1–0,5 procent. Med ett lån på 3 miljoner kronor, innebär det en besparing på 90 000 kronor under din solcellsanläggnings livstid.

Ett bättre elavtal

Som kund till Soldags får du hjälp att hitta ett lönsamt elavtal i djungeln bland elhandelsleverantörer. Genom att hitta ett elhandelsavtal som ger bra betalt för den el som du producerar men inte gör av med själv (ditt elöverskott) så kan avbetalningstakten på din anläggning kortas avsevärt. Fråga någon av våra Solrådgivare så berättar vi mer.

 

Så här går det till:

1. Fyll i formulär

2. Soldags analyserar

3. Du får ett förslag

4. Fortsatt Kontakt