Om Soltech Energy & Soldags

Soltech Energy består av bolag med kompletterande kompetenser och erfarenheter. Genom att ta ansvar för hela värdekedjan, från utveckling till installationer är målet att förvandla alla former av fastigheter till effektiva energiproducenter.

Soltech arbetar med alla typer av produkter och lösningar med fokus på sol men det viktigaste är att se kundernas helhetsbehov för sin energiförsörjning och finnas där med bra och framtidssäkrade lösningar.

För att leverera högsta kvalitet inom solenergi har Soltech djup kompetens inom branscher som tak, fasad, el m.fl. Dessa bolag drar nytta av all den kompetens som finns inom koncernen, som i sin tur får tillbaka kompetens inom tak/fasad/el. Soldags får många mervärden genom att ingå i Soltech, bland annat större leveranskapacitet och bättre inköpsvillkor.

Läs mer om Soltechkoncernen

 

 

 

Om Soltech RooF & ShingEl

Soltech RooF är en större takpanna med fullt integrerade solceller. Med bärkraftig design ersätter den andra takpannor helt och hållet. Det anpassningsbara systemet kan inkludera en dummy som ger dig ett och samma utseende, ända ut i takets kanter.

ShingEl är en modern takpanna med fullt integrerade solceller. Hållbart material och snygg design gör att det inte bara ser ut som en vanlig takpanna, utan ersätter den helt och hållet.

Soltech RooF & ShingEl gör solenergi enkelt, från första installation till pågående underhåll, är ShingEl lika lätt att lägga och byta ut som en vanlig takpanna. Våra soltak är en investering som från dag ett gynnar både din ekonomi och vår miljö — samtidigt som en tidlös design ökar husets värde.

Läs mer om Soltechs egenutvecklade produkter