"För oss är det viktigaste att leverera hög kvalitet och att du som kund är nöjd med din solinstallation"

- säger Wåge som hjälpt många av våra kunder med en trygg installation.
solceller-soldagss

Grundades 2017

Sedan starten 2017, har vi vuxit snabbt och levererat flera tusen anläggningar till svenska hem i stora delar av Sverige. 2020 sålde Soldags grundare företaget till koncernen Soltech Energy Sweden AB. Sedan dess står Soldags för Soltechs konsumenterbjudande.

I och med försäljningen fick Soldags del av den massiva expertis och kompetens som finns inom Soltech, vilka är ett av få svenska företag som lyckats utveckla solpaneler som blivit mycket efterfrågade av våra kunder som vill ha ett extra estetiskt och snyggt utseende på sina solanläggningar. Soltech innebär också en ekonomisk trygghet för Soldags, vilket inneburit att Soldags kunnat stärka sin position som den självklara solcellsleverantören för villaägare. 

Våra montörer är certifierade

Trygga samarbetspartners

Samtliga av våra partners har lång erfarenhet av att jobba med solenergi. Det gäller såväl produkttillverkare som de installatörer vi samarbetar med. Det skapar trygghet både för oss och kunden att veta att produkterna har den livslängd och verkningsgrad som har utlovats, och att installationerna görs på ett säkert och ändamålsenligt sätt. Innan vi föreslår några produkter hör vi oss alltid för vilka behov du har för din anläggning, både vad gäller effekt och design. Utifrån dessa tar vi sedan fram ett produktpaket anpassat efter dina önskemål.

Utvalda av Soltech

Soltechkoncernen består av bolag inom solenergi, tak- och fasadentreprenad. Genom att ta ansvar för hela värdekedjan förvandlar vi alla typer av fastigheter till effektiva energiproducenter. Allt från den fristående villan till stora komplexa B2B-lösningar.

Soldags är bolaget inom koncernen som i huvudsak vänder sig till dig som privatperson och vår ambition är att tillsammans med dig – Integrera solen i vardagen

Kontakta oss för att få förslag på en lösning som passar ditt tak