1, 2, 3 – solceller!

Vi på Soldags vill att alla hus ska få lönsam solenergi. För att lyckas har vi gjort det enkelt – superenkelt – för dig att skaffa solceller.

För din del innebär det att du bara behöver berätta för vår solrådgivare vad du vill ha.

Utifrån ditt tak och dina önskemål tar din solrådgivare fram ett optimalt förslag på en solanläggning. När vi är överens om detaljerna kan du luta dig tillbaka (eller, som några kunder gjort, resa på semester) så ser vi till att solanläggningen börjar producera! Vill du efter driftsättning fortsätta och få ett enkelt och problemfritt ägande så låter du oss ta hand om anläggningen många år framåt.

Läs vidare om solceller här.

Batterilösningar

Sedan sommaren 2023 har Soldags introducerat kraftnätsersättning, en ny möjlighet att tjäna pengar på batteri. Det är inte bara en investering med hög avkastning som väntar, utan också din chans att bidra till ett mer balanserat elnät i Sverige.

Läs mer om Soldags kraftnätsersättning här.

Soltechkoncernens konsumentvarumärke

Soltechkoncernen består av bolag inom solenergi, tak- , fasad och elteknikföretag samt ladd och lagring.  Genom att ta ansvar för hela värdekedjan förvandlar vi alla typer av fastigheter och markområden till effektiva energiproducenter. Allt från den fristående villan till stora komplexa B2B-lösningar och solparker.

Soldags är bolaget inom koncernen som i huvudsak vänder sig till dig som privatperson och vår ambition är att tillsammans med dig – Integrera solen i vardagen.

Soldags ska vara det självklara valet för fastighetsägare som vill göra gröna och lönsamma energitekniska investeringar i det egna hushållet.

Gustaf Stetler, VD Soldags
Snygg och smart anläggning

Våra solceller går att anpassa efter behov, våra integrerade solpaneler skapar ett estetiskt soltak och med en snygg helhetslösning kan det också höja värdet på din fastighet. Kombinera gärna din solenergianläggning med effektiva tillval som tex laddbox för elfordon.

Enkelt med hög service

Vår affärsidé är enkel – vi löser allt för att du ska komma igång och bli solelsproducent – vi projekterar, köper in, levererar, installerar. Har kontakt med nätägare och elektriker. Vi kan till och med ge dig ett helt problemfritt ägande, med kommande support på nödvändigt underhåll under 12 år.

soluppgång
Trygg och säker framtidslösning

Soldags är ett tryggt val. Vi har lång erfarenhet av solenergilösningar och vårt fokus är att hjälpa privatpersoner att bli solenergiproducenter. Vi är en del i Soltechkoncernen vilket skapar en långsiktig trygghet då vi har hela koncernens kompetens och styrka i ryggen.

Hög produktion & prestanda

Att köpa en bra solpanel är egentligen inte så svårt, men att leverera en väl fungerande solcellsanläggning som räcker till det du behöver är en konst. Vi hjälper dig hela vägen och säkerställer att din anläggning är i toppdrift och att du alltid får förmånligt betalt för det elöverskott du kan sälja.

Expressmontage

Den bästa solcellsanläggningen är den som sitter på plats och producerar energi. Soldags erbjuder därför expressmontage med leveransgaranti så att du kan nyttja solens strålar så snart som möjligt.

Läs mer om expressmontage här.

Snyggt
Tryggt
Enkelt

Vår service

Finansiering av din anläggning:  Soltech-lånet är ett blanco-lån med bra villkor utan aviavgifter. Lånet har ingen lösenavgift eller extra månadskostnad. Processen är smidig och du får besked inom några minuter om din investering kvalificerar för lånet. Klicka här för mer information om Soltech-lånet.

Vår filosofi är att alla kan bli effektiva energiproducenter – solceller går att installera på allt från villor och garagetak till ekonomibyggnader hos lantbruk. Klicka här och låt dig inspireras!

Soldags erbjuder serviceprogram. När allt är klart kan du välja serviceprogram och förstås koppla på tillvalsprodukter om din vardag förändras, tex köp av ett eldrivet fordon. Läs mer om våra tillval här.

Få ut maximalt från dina solceller

Sedan vår start 2017 har vi levererat flera tusen solcellsanläggningar till villaägare. Våra erfarenheter från alla projekt och nöjda kunder blir en extra garant för att din solanläggning blir så produktiv, snygg och lönsam som möjligt. Oavsett om du vill ha några få solpaneler på garaget eller täcka hela villataket och vare sig du behöver el till hela hemmet, för att ladda bilen eller kanske spara för senare användning i en batterilösning.

Solceller - investeringen som sänker dina kostnader

Anledningarna till att skaffa solenergi kan vara många och vi har kompetensen och erfarenheten att se till att hitta den lösning som passar dina behov bäst. 

Soldags erbjuder alltid energideklaration på ditt hus i samband med installation av solceller. Med rätt energiklass kan räntekostnaden för din bostad sänkas med ett belopp som överstiger räntan för din solcellsinvestering.

Vi är en del av Soltech Energy

Soldags är en del i Soltechkoncernen. Soltech är en helhetsleverantör av energi- och solcellslösningar med kontroll över hela värdekedjan. Soltechs dotterbolag utvecklar, säljer, installerar och optimerar alltifrån tak och fasader med fullt integrerade solceller till laddstolpar och batterier för offentlig sektor, industri, fastighetsägare och privatpersoner. Läs mer om Soltech.