Close

Vill du växa med oss?

Soldags är ett växande företag i en växande bransch. Solenergi har framtiden för sig! Därför är vi alltid intresserade av att träffa duktiga personer. Finns ingen annons här under som passar dig – hör gärna av dig ändå och berätta vad du kan!

Scroll down
Group 2 Created with Sketch.

Just nu söker vi

Produktchef Stockholm

Vi söker nu en produktchef till Soldags som vill vara med på en resa tillsammans med ett hungrigt gäng som har kapacitet att vara tongivande i en snabbt växande förnyelsebar energimarknad.

Som Produktchef på Soldags ansvarar du för att vår produktportfölj är uppdaterad, Du arbetar nära Soldags Teknik-, Marknads- och Försäljningschef och ansvara för bolagets samlade kompetens inom de produktområden vi verkar (idag solceller, laddboxar och batterier). Stor del av det dagliga arbetet kommer kretsa kring att säkerställa att våra säljare har tillgång till aktuell och korrekt information kring våra lösningar samt stödja projekt- och supportorganisationen under pågående installationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

Ansvarig för Soldags interna produkt-FAQ
Ta fram rekommendation för Soldags kommande vägval vad gäller tekniska lösningar
Stödja projektorganisation vid supportärenden, projekteringar mm
Stödja säljorganisationen med konkreta USP för samtliga Soldags produkter
Bidra i arbetet med Soldags interna utbildningsprogram

Din profil:

Akademisk ingenjörsutbildning, minst civilingenjör
Du har minst 5 års yrkeserfarenhet och minst 2 års erfarenhet av en liknande roll.

Som person behöver du tycka om såväl människor som teknik, då bägge är en central del i ditt dagliga arbete. För oss är det avgörande att du som söker drivs och motiveras av att arbeta med projektgenomförande och får energi av detta.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

 

Solcellsmontörer

Solcellsbranschen växer så det knakar och Soldags med den. Nu behöver vi anställa fler montörer för att kunna serva kunder i hela landet, i första hand i Mälardalen, Skåne/Blekinge och Bohuslän.

Jobbet som solcellsmontör är ett fritt jobb med en hel del eget ansvar. Du åker tillsammans med ditt arbetslag hem till privatkunder där ni bygger solcellsanläggningar från grunden. I arbetet ingår montage och viss elinstallation, ställningsbygge och ofta en hel del kundkontakt. Arbetslaget är litet, normalt bara två-tre personer, vilket innebär att ni snabbt blir en fungerande helhet som jobbar metodiskt och smidigt.

Vi söker dig som är en praktiskt lagd, positiv och social person som tycker om att arbeta med kroppen utomhus året runt. Av uppenbara skäl får du inte vara höjdrädd. Erfarenhet som solcellsmontör eller utbildning inom solenergi är meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personkemi – vi vill att det ska vara roligt på jobbet. Vi utbildar dig internt, därför är det viktigaste att du är en praktisk person med bra attityd, inte att du kan montera krok på taket.

De krav vi har för att beakta din ansökan är:

  • B-körkort
  • god kondition, ingen höjdrädsla
  • tycka att det är roligt att träffa folk och ge service
  • ansvarsfull, noggrann

Låter detta som ett jobb för dig?
Hör av dig via formuläret nedan!

Jag vill jobba med Soldags!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Ladda upp ditt CV
Tack för ditt intresse!

När vi fått ditt ifyllda formulär får du mer information om Solceller från Soldags.

Jag vill ha kostnadsfri:
Kontakta oss