Close

Vill du växa med oss?

Soldags är ett växande företag i en växande bransch. Solenergi har framtiden för sig! Därför är vi alltid intresserade av att träffa duktiga personer. Finns ingen annons här under som passar dig – hör gärna av dig ändå och berätta vad du kan!

Scroll down

Just nu söker vi

Solcellsmontörer

Solcellsbranschen växer så det knakar och Soldags med den. Nu behöver vi anställa fler montörer för att kunna serva kunder i hela landet, i första hand i Mälardalen, Skåne/Blekinge och Bohuslän.

Jobbet som solcellsmontör är ett fritt jobb med en hel del eget ansvar. Du åker tillsammans med ditt arbetslag hem till privatkunder där ni bygger solcellsanläggningar från grunden. I arbetet ingår montage och viss elinstallation, ställningsbygge och ofta en hel del kundkontakt. Arbetslaget är litet, normalt bara två-tre personer, vilket innebär att ni snabbt blir en fungerande helhet som jobbar metodiskt och smidigt.

Vi söker dig som är en praktiskt lagd, positiv och social person som tycker om att arbeta med kroppen utomhus året runt. Av uppenbara skäl får du inte vara höjdrädd. Erfarenhet som solcellsmontör eller utbildning inom solenergi är meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personkemi – vi vill att det ska vara roligt på jobbet. Vi utbildar dig internt, därför är det viktigaste att du är en praktisk person med bra attityd, inte att du kan montera krok på taket.

De krav vi har för att beakta din ansökan är:

 • B-körkort
 • god kondition, ingen höjdrädsla
 • tycka att det är roligt att träffa folk och ge service
 • ansvarsfull, noggrann

Låter detta som ett jobb för dig?
Läs mer och ansök här.

Montageledare

Vi söker nu en person som kan leda våra montage i södra Stockholm och vara med och bygga upp Soldags montageorganisation i Storstockholm. Vi söker dig som har erfarenhet som solcellsmontör eller i närliggande bransch och vill nästa steg till montageledare. Som montageledare har du ansvar för hela montaget av en solanläggning och direkt kontakt med våra kunder. Som stöd har du vår projektavdelning, vår support, projektkoordinator och andra som gör det lätt för dig att fokusera på att installera solcellsanläggningar med hög kvalitet.

Du kommer inledningsvis att leda ett litet montageteam på upp till tre personer dig inkluderat. Tack vare att arbetslaget är litet blir ni snabbt en fungerande helhet som jobbar metodiskt och smidigt. Det är du som planerar och organiserar arbetet, säkerställer en trygg arbetsmiljö och har kontakt med kunden löpande genom installationen.

De krav vi har för att beakta din ansökan är:

 • Driven, energisk, vill framåt
 • Strukturerad och effektiv
 • Gilla ledarskap och se till att sitt team gör sitt bästa jobb.
 • Ansvarsfull, noggrann
 • B-körkort
 • God kondition
 • Ingen höjdrädsla
 • Tycka om att träffa folk och ge service

Läs mer och ansök här.

Jag vill jobba med Soldags!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Ladda upp ditt CV
Tack för ditt intresse!

När vi fått ditt ifyllda formulär får du mer information om Solceller från Soldags.

Jag vill ha kostnadsfri:
Kontakta oss