Vad är du intresserad av?

Soltak med utanpåliggande solceller – solpaneler

Att köpa solceller till ditt tak är en lönsam affär i stora delar av Sverige. Det är också det bästa du kan göra för att minska din negativa miljöpåverkan! Soldags hjälper dig kostnadsfritt att räkna på lönsamheten för din egen anläggning. Lämna adress och kontaktuppgifter så återkommer vi snart!

Högeffektiva solceller
Högeffektiva solceller
Solceller för dig som vill maximera din elproduktion.
Svarta paneler
Svarta paneler
Vårt populäraste alternativ! Snyggt och effektivt.
Traditionella paneler
Traditionella paneler
Blå paneler i många varianter. Lägre kostnad.

Soltak med integrerade solceller – solpannor

När du byter eller lägger tak, passa på att få integrerade solceller! Ett soltak ger ett lika bra skalskydd som vanliga takpannor men alstrar dessutom energi och betalar sig själv. Välj mellan tre varianter.

SolTech ShingEl
SolTech ShingEl
Mindre solpannor, blir mest likt ett vanligt tak.
SolTech RooF
SolTech RooF
SolTechs senaste solpanna, vårt populäraste alternativ.
Soli Tek Solrif
Soli Tek Solrif
Glas-glas-paneler med 30 års garanti.

Vi är Soldags

Soldags är ett svenskt företag som hjälper privatpersoner att skaffa sina egna solkraftverk. Det gör vi genom att analysera förutsättningarna för en specifik byggnad, projektera en solenergianläggning, leverera utrustningen som krävs, installera anläggningen på kundens tak samt ta hand om våra kunders administration runt installationen. Soldags mål är att alla tak som har bra förutsättningar för solkraft, ska utrustas med ett solkraftverk. För att nå dit säkerställer vi att det ska vara så enkelt att skaffa solenergi att man kan göra det oavsett teknikintresse eller om man har ont om tid. Soldags grundades 2017 och är idag ett av Sveriges snabbast växande solenergiföretag med kontor i Stockholm, Falkenberg, Sävsjö och Göteborg. Soldags är ett dotterbolag till börsnoterade Soltech – Sveriges ledande företag inom integrerad solteknologi.