Jobba på Soldags!

Soldags växer snabbt och vi har nu kommit in i en fas då vi behöver bli fler.

Just nu söker vi

Senior projektör/teknikchef

Placering: Stockholm
Du har en akademisk ingenjörsutbildning, minst civilingenjör, och minst fem års yrkeserfarenhet. Du kommer att vara operativt ansvarig för projekteringen av Soldags installationer, ha en kontinuerlig dialog med medarbetare och kunder och bidra till kompetensutvecklingen inom Soldags.
Läs mer hos vår rekryteringspartner Ants.

 

Teknisk säljare

Placering: Stockholm, Göteborg samt Malmö
Du har en ingenjörsutbildning och minst två års erfarenhet av sälj och kundrelationer. Du kommer att rådge kunder och  sälja solcellslösningar på distans, hjälpa till att utveckla våra säljprocesser för att öka konverteringen och bli en expert kring solenergi för våra säljare på fältet.
Läs mer och ansök via vår rekryteringspartner Ants.

 

Solcellsprojektör/Processutvecklare hos Soldags

Placering: Stockholm
Du har en akademisk ingenjörsutbildning med minst en civilingenjörsexamen och minst två års arbetslivserfarenhet. På Soldags ingår du i ett team om fyra personer och jobbar med att säkerställa en effektiv och kvalitativ projektering av våra sålda solcellsanläggningar. En arbetsdag kan variera mycket mellan bland annat design och projektering av solcellsanläggningar, prata med kunder, processutveckling, hantera supportfrågor med mera.
Läs mer och ansök via vår rekryteringspartner Ants. 

 

Är du inte perfekt för dessa tjänster men anser att du har annat att erbjuda Soldags?
Hör av dig till jobba@soldags.se

 

 

Om Soldags i Sverige AB

Soldags är en av pionjärerna inom högkvalitativa, estetiska och skräddarsydda solenergilösningar för den svenska privatmarknaden. Med våra 300+ framgångsrika installationer runtom i Sverige är Soldags på väg att bli en av Sveriges ledande aktörer inom helserviceerbjudanden mot privatpersoner, något som understryks av bolagets starka tillväxt under de senaste tre åren.

 

Soldags är en del av börsnoterade solenergikoncernen Soltech Energy Sweden AB. Bland våra systerbolag inom koncernen finns Swede Energy, Mera Sol, NP-bolagen, Fasadsystem och Takorama.